Індійські напої на всі випадки життя

Январь 15, 2015 – 19:35

ласси

Ще один знаменитий індійський висвітлює напій заряджає енергією і відмінно тонізує. Готується він дуже просто: змішують літр кислого (також використовують ряжанку або кефір), 3 склянки кип'яченої води кімнатної температури, 6 столових ложок цукру і чверть чайної ложки мелених насіння кардамону до однорідної пінистої консистенції, а в кінці додають лід.


шербет

Шербет, який ми звикли називати «щербет» і думати, що він буває тільки твердий, - насправді спочатку є знаменитий східний напій. Іслам забороняє людям вживати алкоголь - тому на світ з'явився шербет, збудливий любовну пристрасть, що дає сили і висвітлює в жаркий день. Шербет п'ють перед їжею, щоб злегка вгамувати голод, і після їжі, щоб приємно завершити трапезу. А готують його з самих різних фруктів, ягід, квітів, спецій і рослин.

Для того щоб приготувати шербет самому по одному з поширених в Індії рецептів, потрібно взяти кілограм слив, кілограм винограду, 500 грамів яблук, стільки ж інжиру, паличку кориці, 10 грамів свіжого кореня імбиру, 8 гвоздик, столову ложку цукру, сік половини лимона і 3,5-4 літра води. Фрукти разом зі спеціями варять протягом години. В кінці приготування лимонний сік змішують з цукром і додають до фруктів, після чого варять ще 10 хвилин. Потім каструлю знімають з вогню, шербет проціджують, остуджують і подають до столу, прикрасивши стакани скибочками фруктів або листочками м'яти.


Buy NBA 2K18 MT

Похожие статьи:

  1. Виготовлення меблів на замовлення
  2. Декоративные подушки и наволочки
  3. Кіпр Айя Напа Пам'ятки Відгуки
  4. Латвія. Рига. Що варто подивитися!